Biletinizi Hemen Alın

26 Ağustos 2013 Pazartesi

Halkbank, Parafly'la Ayrıcalıklı Seyahat Dönemini Başlatıyor!

Halkbank, "Ayrıcalıklar bu Paraf'ta" sloganıyla hizmete sunduğu kredi kartı markası Paraf'ın ürün yelpazesine seyahat harcamalarına yönelik Parafly'ı da ekledi. Banka, seyahat etmeyi seven müşterilerine harcamalarını Parafly'la yaptıkça kazanacakları fırsatlar sunuyor. Parafly sahipleri, kendilerine özel hizmet veren Seyahat Hattı aracılığıyla yaptıkları alışverişlerde birikmiş ParafPara'larını aldıkları hizmet türüne göre 4 ya da 5'e katlayarak kullanabiliyor. Kalıcı ParafPara uygulaması sayesinde de biriken ParafPara'larını zaman kısıtlaması olmadan, ihtiyaç duydukları zaman harcayabiliyorlar.

Halkbank, Paraf'ın ardından seyahat harcamalarına özel kredi kartı Parafly'ı hizmete sundu. Parafly sahiplerinin birikmiş ParafParaları, kendilerine özel hizmet veren Seyahat Hattı aracılığıyla yaptıkları harcamalarda hizmet türüne göre değişen katsayılarla çarpılıyor. Sektördeki en yüksek katsayıyı sunan Katlı ParafPara uygulaması sayesinde biriken ParafPara'lar tüm uçak bileti ve konaklama harcamaları için 4, cruise, araç kiralama, otobüs ve tur paketi harcamaları için 5'e katlanıyor.

Parafly, kredi kartı sektöründe pek çok "ilk"e imza atarak kullanıcılarına pek çok ayrıcalık sunuyor. Paraf ürün grubunu genişleterek müşterilerine sundukları ayrıcalıklara yenilerini eklemeye devam edeceklerini belirten Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı İsmail Hakkı İmamoğlu şunları ifade etti:

"Paraf'ın ayrıcalıklı dünyasıyla kredi kartı pazarına hızlı bir giriş yaptık. Şimdi hizmete sunduğumuz Parafly'la da seyahat harcamalarına özel ürünler arasında fark yaratıyoruz. İşi gereği sık seyahat eden ya da seyahat etmeyi seven kart kullanıcılarının hayatını kolaylaştıracak, ihtiyaçlarına yanıt verecek kampanyalarımızla Paraf sahiplerinin sayısını artırmayı hedefliyoruz. Parafly'ın ayrıcalıklı seyahat dünyası ile müşterilerimizi beklentilerinin ötesine taşıyacağız. Sektörde bir ilk olacak Her Yer Lounge uygulaması ile müşterilerimizin yurt içi-yurt dışı havaalanlarından yapacakları restoran harcamalarının 50 TL' sini biz karşılayacağız. Ayrıca Parafly Uçak Bileti Kampanyası ile müşterilerimize havayolu kısıtlaması olmadan indirimli ve avantajlı uçak bileti alma fırsatı sunacağız."

Parafly kullanıcıları Her Yer Lounge, Paraf Günüm, Erken Ödeme İndirimi gibi ayrıcalıkların yanı sıra; Yurt Dışı Seyahat ve Ferdi Kaza Sigortası, İndirimli Shuttle, Asistans ve Concierge gibi ek ayrıcalıklardan da ücretsiz faydalanıyor. Kart sahipleri ayrıca, Atatürk Havalimanı ve Esenboğa Havalimanı İç ve Dış Hatlarda ücretsiz lounge hizmetinden ve yurt dışı harcamalarında taksit avantajından yararlanabiliyor. Seyahat hattı aracılığı ile hizmet alırken ParafParalarının yetmemesi durumunda avans ParafPara da kullanabiliyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ucuz Uçak Bileti