Biletinizi Hemen Alın

20 Ekim 2016 Perşembe




İstanbul Uçak Bileti


Hemen hemen dünyanın her yerinden İstanbul’a günün her saati yoğun bir hava trafiği vardır. Bu trafiği oluşturan en önemli etken şehrin cazibesi ve büyük bir metropol olmasıdır. İstanbul en çok Almanya, Hollanda, Belçika, Fransa, Amerika gibi ülkelerden misafir karşılamaktadır. Ayrıca Arap ülkelerinden özellikle yaz aylarında yoğun talep alan şehre Suudi Arabistan, Kuveyt, Cezayir, Mısır, Libya Irak, Suriye gibi ülkelerden yolcular gelmektedir. İran, Çin, Japonya, Kore ve Rusya ise bu pastada önemli yer tutan diğer ülkelerdir.
İstanbul’un Sabiha Gökçen Havalimanı uzak olmasına rağmen çok ucuza uçak bileti bulunabildiği için çok tercih edilir. Atatürk Havalimanı ise bir dinamodur ve şehrin hava yükünün tek başına sırtlamaktadır.
Sultanahmet, Taksim, Şişli, Eminönü, Beylikdüzü, Avcılar ve İstinye Avrupa yakasında, Kadıköy, Üsküdar ve Çamlıca Tepesi ise Asya yakasında en sık ziyaret edilen bölgelerdir.
Ucuz İstanbul uçak bileti satın almak istiyorsanız web sitemiz üzerinden bu talebinizi kolaylıkla karşılayabilirsiniz. 15 senelik IATA olan acentamız profesyonel kadrosuyla hizmetinizde! 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ucuz Uçak Bileti