Biletinizi Hemen Alın

20 Ekim 2016 Perşembe

Ankara Şırnak Uçak Bileti

Ankara Şırnak uçak bileti sadece 3 dakika içerisinde web sitemizden uygun fiyatlar ile alınabiliyor. Ucuz Şırnak uçak bileti için aramanızı hemen yapın!
Bilet araması yaparken çok farklı firmaların çok farklı fiyatlarını göreceksiniz. Karşılaşacağınız fiyatlar içinden en ucuz bileti satan firmayı tercih edeceksiniz, yani uçak biletinizi bizden alacaksınız. Kampanyalarımız, günlük fırsatlar size bir çok seçenek sunacak. Biletinizi hemen almak için tek yapmanız gereken şey uçuş tarihini ve uçuş bilgilerini hemen girip arama yapmanız.
Ankara’dan Şırnak’a uçacak olan misafirler Esenboğa Havalimanı ile uçuşa başlayacaktır. Zaman sorunu olanlar için küçük bir hatırlatma yapalım. Ankara trafiğine yakalanmadan metro ile havalimanına ulaşmak mümkündür.
Şırnak, tarihi çok eskiye dayanır. Katip Çelebi Seyahatnamesinde bu şehrin kurulumunu Nuh Tufanı öncesine dayandırır. Bazı rivayetlere göre de Cizre ve çevresi, tufan sonrası Nuh ile oğulları eliyle yeniden inşa edilmiştir.
Nuh’un gemisi (Noah’s Ark) kalıntılarının olduğu iddia edilen Cudi Dağı’nın kuzeyinde bulunan şehir Şerneh olarak bilinirdi. Tarihte birçok önder devlete başkent olmuştur.  Şehrin sınırları içinde yer alan Cudi Dağı ise ismini Gutiler’den almaktadır.
Uçuş süresi 1 saat, kuş uçuşu uzaklık ise yaklaşık 640 kilometredir. Her gün bu güzergahta uçuş yapılmamaktadır.
Şırnak Havalimanı ise merkeze sadece 33 kilometre mesafede olup şehrin güney batısındadır. DiyarbakırMardin karayolu üzerindedir. Transfer hizmetleri HAVAŞ tarafından organize edilir.
TRANSFER YAPILAN İLÇELER
  • Merkez
  • Cizre
  • Beytüşşebap
  • Güçlükonak
  • Silopi
  • İdil
  • Uludere
NKT HAVALİMANI BİLGİLERİ
Adres : 40980 Batman yolu
Telefonu : 0-486-636 77 00
Faks : 0-486-636-77-07
5 günlük tahmini hava durumu
ŞIRNAK
My Acenta ile Şırnak Uçak Bileti fazlasıyla ucuz fiyatlar ile satın alınabilir. Ankara – Şırnak arasında gerçekleşen tüm uçuşlar satış sistemimizde bulunur ve sürekli güncellenir. Çok farklı kampanyalar ile beraber size özel fırsatlardan da faydalanabilirsiniz.
BU GÜZERGAHTA UÇAN FİRMALAR
BoraJet
SunExpress
Türk Hava Yolları (THY)
Onur Air

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ucuz Uçak Bileti