Biletinizi Hemen Alın

16 Eylül 2013 Pazartesi

AnadoluJet Bingöl Uçak Bileti

AnadoluJet, Bingöl'e 19 Eylül'de Ankara'dan karşılıklı uçuş düzenleyecek ve uçak bileti kesmeye başlayacak.

AnadoluJet'ten yapılan yazılı açıklamada, doğal güzellikleri, tarihi zenginlikleri ve ekonomisiyle Güneydoğu Anadolu'nun yükselen değeri olan Bingöl'e direkt uçuşlar düzenleyeceği bildirildi.

19 Eylül'deki ilk uçuşun ardından Pazartesi, Çarşamba, Cumartesi olmak üzere haftada üç gün düzenlenecek karşılıklı uçuşların Ankara'dan saat 11.15, Bingöl'den 13.15'te kalkışlı olarak gerçekleştirileceğinin belirtildiği açıklamada, Bingöl Havalimanı'nın AnadoluJet'in 36. iç hat noktası olduğu kayedildi.

Öte yandan Bingöl seferlerinin başlaması nedeniyle AnadoluJet Çocuk Tiyatrosu'nun Bingöllü çocuklarla buluşacağı belirtilen açıklamada, "Geride bıraktığı beş yılda pek çok sosyal sorumluluk projesine imza atan AnadoluJet, Bingöl uçuşlarının başlaması vesilesiyle AnadoluJet Çocuk Tiyatrosu'nu da Bingöllü çocuklar ile buluşturmaya hazırlanıyor. Ankara'da 57 temsil ile 93 okuldan toplam 19 bin 353 öğrenciye ulaşan 'Lambanın Sihri Hezarfen'in Fikri' adlı tiyatro oyunu 19-20 Eylül tarihlerinde Bingöllü çocuklar için perdelerini açacak" denildi.

AnadoluJet Bingöl uçak bileti almak isteyen yolcular IATA acentalar aracılığıyla kampanyalı uçak bileti alabilecekler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ucuz Uçak Bileti