Biletinizi Hemen Alın

22 Ağustos 2013 Perşembe

Afrika Uçak Biletleri'nde hareketlilik


Türkiye'nin son yıllardaki Afrika politikasının etkisi ile Türk işadamlarının ve gönüllü derneklerin yoğun şekilde faaliyet gösterdiği Afrika ülkelerinde Kurban Bayramı için büyük bir yardım seferberliği yaşanıyor. Gönüllü derneklerin ve Türk işadamlarının Kurban Bayramı uçak biletlerini şimdiden satın almaları uçak bileti fiyatlarını arttırdı.  
Konu ile ilgili bilgi veren bilet sitesi Müdürü Sadi Dinleyici, Kurban Bayramı nedeniyle Afrika ülkelerine olan talebin arttığını ifade etti. Kurban Bayramı'nın Afrika'da geçirmek isteyen yolcuların uygun fiyata bilet alması için biletlerini erken almasında fayda olduğunu ifade eden Dinleyici, "Türkiye'nin Afrika açılımının etkisi ve yoksullukla mücade eden Afrika ülkelerne yardım seferberliği nedeniyle Somali, Tanzanya, Sudan, Kenya ve Nijer gibi ülkelere yoğun bir talep var. Türk işadamları ve gönüllü dernekler Kurban Bayramı için hazırlıklarına şimdiden başladı ve uçak biletlerini almaya başladılar" diye konuştu.
Afrika biletlerinde Türk Hava Yolları'nın (THY) dönem dönem kampanyaların olduğunu dikkat çeken Dinleyici, Afrika pazarında ticaret yapmak isteyen işadamlarının yada buraya seyahat edecek yolcuların 444 3 497 nolu çağrı merkezini arayarak kampanyalar hakkında bilgi sahibi olabileceğini ifade etti. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ucuz Uçak Bileti