Biletinizi Hemen Alın

22 Ağustos 2013 Perşembe

THY’DEN ASYA PASİFİK’E YENİ SEFERLER!

Dünya genelinde en fazla ülkeye uçan ve son üç yıldır "Avrupa'nın En İyi Havayolu Şirketi"*seçilen Türk Hava Yolları'nın, Uzak Doğu'daki 29. destinasyonu, Nepal Cumhuriyeti'nin en büyük şehri ve başkenti Katmandu.

Türk Hava Yolları Katmandu seferleri, 1 Eylül 2013 itibariyle haftada 4 gün olmak üzere İstanbul'dan Salı, Perşembe, Cuma ve Pazar günleri, Katmandu'dan ise Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri icra edilecek.


İstanbul'dan Katmandu'ya tüm vergiler dahil gidiş-dönüş 406 Avro'dan başlayan açılışa özel ücretlerle seyahat edilebilir. Ayrıca, Miles&Smiles üyelerimiz yeni açılan hatlarımızda ilk 6 ay boyunca %25 mil indirimli ödül biletle seyahat edebilir ve uçuş sınıflarını yükseltebilirler.
Tarifeli uçuş saatleri;
Uçuş No.
Günler
Kalkış
Varış
TK726
Salı, Perşembe, Cuma, Pazar
IST
21:45   
KTM
07:15
TK727
Pazartesi, Çarşamba, Cuma, Cumartesi
KTM
08:45
IST
13:40
*Tüm saatler lokaldir.
*Skytrax yolcu tercih sıralaması.
İlk yerleşiminin izleri M.Ö. 100'lü yıllara uzanan, büyük bir kültürel mirasa sahip Katmandu'da, UNESCO tarafından koruma altına alınan çok sayıda Budist ve Hindu tapınağı bulunuyor.
Katmandu aynı zamanda, Himalayalar üzerinde, dağ tırmanışı ve doğa yürüyüşü başta olmak üzere çok sayıda keşif turu için başlangıç ​​noktası olma özelliğini taşıyor.
Türk Hava Yolları ve uçuş tarifesi ile ilgili daha ayrıntılı bilgilere www.turkishairlines.com web sitesinden, 444 0 849 numaralı Çağrı Merkezi'nden veya satış ofislerinden ulaşılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ucuz Uçak Bileti