Biletinizi Hemen Alın

22 Ağustos 2013 Perşembe

Almanya Türk Turistlere Muhtaç

Avrupa ülkeleri dünyada yaşanan ekonomik kriz nedeniyle ilgisini Türk turistlere çevirdi. Alman turizm firması yetkilileri Türkiye'den daha fazla turist çekebilmek için THY ev sahipliğinde İstanbul'da toplandı.

Türk Hava Yollarının ev sahipliğinde yapılan toplantıya,Türk Hava Yolları (THY) Nürnberg Müdürlüğü, Almanya Turizm Merkezi (Nürnberg ve Frankfurt), Almanya Demir Yolları (DB), Nürnberg Havalimanı (FNG) ve Frankfurt Havalimanı (FRAPORT) temsilcileri katıldı.


Toplantıda Türkiye'de bulunan tur operatörlerine Almanya ile ilgili sunum yapılırken, THY Nürnberg Müdürü Dr. Osman Nuri Hasırcı, toplantının amacının Türkiye'de Almanya'yı, Almanya'da da Türkiye'yi daha doğru tanıtmak olduğunu ifade etti.

Burada 'kazan kazanı' politikasını esas aldıklarını ifade eden Hasırcı, "Basın mensuplarını sektörümüzle ilgili aktif arkadaşları davet ediyoruz. THY'nin Nürnberg müdürlüğünün 7 seferi vardı, şu an 18 seferimiz var. Yolcularımızı mutlu ediyoruz. Almanya'da 12 noktaya uçuyoruz. Haftalık 250 uçuş sunuyoruz. Bu 250 uçuş az değil. Büyük bir arz. Bu arzı pazarla, yolcuyla paylaşıyoruz. Yolcumuzun geleceği ve mutluluğu, bizim mutluluğumuz kabul ediyoruz" dedi.

Nürnberg Havalimanı Pazarlama Yöneticisi Silvia Arai Hoffmann ise Türk turistlerin de Almanya'ya gelmesini arzu ettiklerini belirterek, "Türkiye çok olumlu bir haritada yürüyor. Turistlerin büyük bir bölümü Kuzey Afrika'daki karışıklıktan dolayı Türkiye'ye yöneldiler. Alman turistler, Yunanistan, İspanya ve Türkiye dışında hiçbir merkezi tercih etmiyor. Türkiye çok büyük bir rağbet görüyor. Görünen resim olumlu" diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ucuz Uçak Bileti