Biletinizi Hemen Alın

26 Ağustos 2013 Pazartesi

SunExpress, kendini beğenen müşterilerine uçak bileti veriyor!

Türk Hava Yolları THY ile Lufthansa'nın ortak kuruluşu SunExpress, en popüler sosyal medya kanallarının tanıtımı için "Beğen, Paylaş ve Kazan" adlı 40 ücretsiz bileti kapsayan bir kampanya başlattı. Kampanya çerçevesinde, ziyaretçilerin yapması gereken tek şey SunExpress'in Facebook, Twitter, Google+ ve Instagram sayfalarını beğenmeleri/takip etmeleri ve paylaşmaları. 31 Ağustos'a kadar SunExpress'in Facebook sayfasını beğenen ve paylaşan takipçiler arasında yapılacak çekiliş ile toplam 40 ücretsiz gidiş / dönüş bileti sahiplerini bulacak.

SunExpress Kurumsal İteşim ve PR Müdürü Serdar Alyamaç, "Kurumsal sosyal medya kanallarımızı her ne kadar biraz geç açmış olsak da, mutlak kalite prensipleri çerçevesinde iyi ve güçlü bir altyapı çalışması ile bu durumu avantaja çevirdik" dedi.

Sosyal medya aracılığı ile müşterilere eskisinden daha yakın olduklarını ve soru-cevap bekleme sürelerinin kısaldığına değinen Alyamaç, "Beğen - Takip Et – Paylaş - Kazan sloganıyla başlattığımız lansmanımızla sosyal medya hesaplarından Facebook, Twitter, Google+ ve Instagram üzerinden Ağustos sonuna kadar takipçilerimiz ücretsiz vereceğimiz 40 biletten birini kazanma şansını yakalayacaklar: SunExpress'e ait bu 4 platformdaki resmi hesapları beğenen, takip eden ve paylaşan kişiler arasında yapılacak çekilişle şanslı kişiler yurtiçi ve yurtdışı gidiş-dönüş uçak bileti kazanacaklar" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ucuz Uçak Bileti